Alla inlägg den 5 maj 2022

Av Amisa - 5 maj 2022 17:48

Jag passade på att cykla till landet nu när det är rätt skönt ute. Imorgon ska det visst bli riktigt varmt och skönt och jag tänkte olja altanen.



Kossor på vägen dit.





Och vitsippor.





Mitt hus ligger på andra sidan om den här sjön, så jag får cykla runt den. Huset ligger inte precis nere vid sjön, utan ungefär fem minuters promenad därifrån.





Här är husen. Min sons familj håller nu för tiden till i den större stugan och jag i gäststugan. Det finns en fallfärdig lekstuga också. Taket har trillat in på det nu under vintern så det är nog lika bra att vi river det.





Och körsbärsträdet blommar för fullt.

#lantliv

Av Amisa - 5 maj 2022 13:07

Tittade just på videon och insåg att han slänger av sig kläderna och hoppar i vattnet. Jag har undrat varför han tar av sig kläderna trots att det är kallt och snöar i videon, men jag hade glömt att det var så.

Att klä av sig naken är en symbolik för att ta av sig den mask man oftast visar upp för andra och att våga göra sig öppen och sårbar. Att vara i vatten är symbolik för att vara i kontakt med sina känslor och bli medveten om dom.

Det är ett jättevackert budskap om ett själsligt läkande! Det kan vara jobbigt med en massa överväldigande känslor, men är samtidigt en stor möjlighet till en personlighetsutveckling och att en gång för alla lägga gamla trauman och beteendeproblem bakom sig och pånyttfödas som en starkare och klokare person.

Grattis till alla er som är i det tillståndet just nu! Bit ihop och kämpa på om det känns jobbigt, allt vänder snart och då upplever du istället en lätthet och en inre styrka växa fram!


#vackertbudskap


Av Amisa - 5 maj 2022 12:35

Några ord har gäckat mitt medvetande i går kväll och så nu igen idag. Orden är "of that I'm sure" och det låter så bekant, men vilken låt kommer orden ifrån och vad är det hen är säker på? Det är så irriterande att inte minnas!

Idag när den dök upp igen så googlade jag och ja, den här låten var det ju!




James Blunt, "You're Beautiful"; (https://youtu.be/oofSnsGkops):





Och vad var det han var säker på? Att han tycker sig ha mött en ängel och att han tänker att han aldrig kommer att möta denna ängel igen.

Det här var helt tydligt något min vägvisare tyckte att jag borde bli medveten om. Jag tar till mig detta och tackar för vägledningen!


#säkerpådet

Presentation

Omröstning

Tror du att elpriserna kommer återgå till det "normala" snart?
 Ja, nu är det ju sommar!
 Kanske?
 Nej, inte förrän kriget är slut!
 Nej!
 Nej, det här är det nya "normala"?

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards