Alla inlägg den 25 augusti 2022

Av Amisa - 25 augusti 2022 07:28

Nej, det enkla svaret på den frågan är ju att dom är totalt meningslösa. Problemet sitter i huvudet - i ett felaktigt tankesätt och en dålig självkänsla - en tro på att man inte duger som man är. Det problemet kommer man åt genom att förändra sina tankar inte genom att ändra på sin kropp.

Efter en operation, kommer problemet fortfarande att kvarstå och du kommer snart att vara missnöjd med något annat på din kropp och så följer ytterligare en operation, och så en till och en till.

Inse att det finns oerhört starka marknadskrafter som utnyttjar din taskiga självkänsla för att sälja en helt onödig och potentiellt livsfarlig tjänst.

Var snäll mot dig själv och din kropp! Älska den istället för att fördöma den! Den bär dig ett helt liv och är värd ett stort mått av kärlek, omsorg och tacksamhet!


#älskadigsjälv

Av Amisa - 25 augusti 2022 06:55

Så vackert denna morgon då älvorna dansar på vattnet under soluppgången!





Det bästa i livet är gratis och det mest sorgliga är att vi oftast inte inser värdet av det förrän det saknas oss!

Är det inte så att vi fram tills nu har tagit en välmående jord att bo på, hälsa och fred på jorden för givet? Att ren luft, rent vatten och ett sunt klimat är dom viktigaste förutsättningarna för att vi alla som bor på denna planet, ska kunna finnas till.

När är det dags att inse värdet av det och sträva dithän mer än att sträva efter kortvarig lycka som att köpa ytterligare en onödig grej till vårt hem, en ny bil, ytterligare en resa till andra sidan jorden, äta andra levande varelser och att leva som en löneslav för att ha råd att upprätthålla en sådan livsstil? Att våga leva ett liv istället för att bara överleva ett liv.......


#älvornadansar #livsglädje

Presentation

Omröstning

Tror du att elpriserna kommer återgå till det "normala" snart?
 Ja, nu är det ju sommar!
 Kanske?
 Nej, inte förrän kriget är slut!
 Nej!
 Nej, det här är det nya "normala"?

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards