Direktlänk till inlägg 4 maj 2021

Har köpt en inverter

Av Amisa - 4 maj 2021 19:04

Jag brukar få reklam från Kjell & Company och ganska ofta är det saker jag faktiskt tycker mig behöva. I det senaste reklamutskicket fanns en inverter till husbilen och det är ju något jag är på jakt efter för att kunna använda min dator i husbilen. Nu fastnade jag för en annan modell än den som fanns med i reklamutskicket, men jag tror den var ganska bra pris på ändå så det blev ett köp.


Den här invertern har en ren sinusvåg, en effekt på 1000 W, men den ska också tillfälligt klara av att ge 2000 W vilket kan behövas vid uppstarten av en dator. Helst ska den kopplas till två bodelsbatterier, så det återstår att se om jag också åker på att köpa två sådana för jag har i nuläget bara ett bodelsbatteri.




 


Sakta men säkert går det framåt med små förbättringar!

 
 
wiolettan

wiolettan

6 maj 2021 16:54

Du verkar vara så händig och duktig med allting och så praktisk. Jag fattar inget av detta, men, jag har fått en man som är bra på det tekniska, vi kompletterar varandra.
Förstår att det är mycket att införskaffa då du har köpt en husbil. Men, så trevligt att kunna komma ut och se lite av vårt fina land.
Trevlig kväll.
Kram!

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Amisa

6 maj 2021 21:20

Ja, tänk att det finns så mycket att se! Jag blir alltid så överväldigad när jag tänker på att Sverige är 157 mil långt och 50 mil brett. Längden är lika lång ungefär som avståndet härifrån och till Medelhavet. Jag tror att vi lätt glömmer det?

Det jag kan om husbilar, hur saker funkar och vad man behöver har jag lärt mig genom att kolla tips och information från andra husbilsägare på Youtube och internet. Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag lärde mig nåt innan internets era? Antagligen frågade jag tekniknördar som läste tekniktidningar? Det är mycket enklare nu för tiden och allt kan jag lära mig om jag bara vill.

Ha en trevlig helg!

 
wiper

wiper

7 maj 2021 07:55

Bra gjort av dig att fixa allt själv. Toppen att du fick tag på en bra Inverter det är så mycket med det tekniska och nätet. Min man är bra på allt sånt så han har fått utbilda mig genom åren.

Ha det bra

http://wiper.bloggplatsen.se

Amisa

7 maj 2021 20:50

Den är inte installerad ännu, men åtminstone införskaffad. Jag var tvungen att prioritera problemet med takläkaget så att det inte förvärras, men nu är det klart.

Ha en fin helg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amisa - 3 juni 2023 15:43


I mitt YouTube-flöde denna morgon dök det upp en video med zenbuddisten Thich Nhat Hanh där han pratar om hur man kan läka, inte bara det som är här och nu utan också det som hänt för länge sedan, ja kanske till och med för flera generationer sedan. ...

Av Amisa - 11 maj 2023 14:50

Nu har naturen fullkomligt exploderat och buskar, träd och växter prunkar av vackra och doftande blommor. Jag tog in några kvistar av hägg och dom luktar så underbart gott. Termometern visar idag på ca 25 grader, men så var den också ...

Av Amisa - 17 april 2023 15:08


Den här båten ser inte ut som dom båtar som vanligtvis syns här i viken, den är rätt liten och grå, varken en fiskebåt eller ett stort lastfartyg. Kanske är det Kustartelleriets båt? Från idag pågår nämligen en militärövning i länen vid Östersjökuste...

Av Amisa - 17 april 2023 14:44

När vårsolen tittar fram längtar jag ut till Kvarsebo och Bråvikens norra strand. Här doftar lite svagt av salt hav och det bästa med Kvarsebo är kanske tystnaden. Här hör man oftare ljudet av en båt än ljudet av en bil. Frid för sinnet! Det...

Av Amisa - 14 april 2023 23:58


Vill du hjälpa mig att be, skänka en kärleksfull tanke och kanske tända ett ljus för en mamma och bebisen hon bär? Mamman mår inte bra just nu och risk finns att bebisen kan komma till världen redan nu, endast 22 veckor gammal. Det är en liten po...

Presentation

Omröstning

Tror du att elpriserna kommer återgå till det "normala" snart?
 Ja, nu är det ju sommar!
 Kanske?
 Nej, inte förrän kriget är slut!
 Nej!
 Nej, det här är det nya "normala"?

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards