Senaste inläggen

Av Amisa - Onsdag 23 juni 22:09

Såg nyss en film och slutlåten fick mig att hajja till för den var SÅ BRA! Tjejen som sjunger heter Sarah Klang, hon har en fantastisk röst och en stor utstrålning som person.
 
 

När jag söker på hennes namn på YouTube hittar jag en hel del låtar och uppenbarligen har hon medverkat i en del TV-program under dom senaste åren, men ändå gått helt under min radar då jag slutade kolla på linjära TV-sändningar för flera år sedan och inte heller brukar kolla på dom program som hon medverkat i. Här kommer två av hennes låtar.

Sarah Klang, ”Canyon”; (https://youtu.be/2ZuoqRQ42tc):


Sarah Klang, ”Anywhere”; (https://youtu.be/4Yqo8ba0GwQ):


#sarahklang #häftigasterösten

Av Amisa - Måndag 21 juni 00:40

Helskumt månsken samtidigt som det åskar och tidvis ösregnar. Månen är orange som en apelsin.

Av Amisa - Fredag 18 juni 17:56

Idag har vi en helt galen värme här i Norrköpingsområdet, 33 till 34 grader och ändå är vi bara i början på sommaren. Värmen ska hålla i sig i ytterligare tre till fyra dagar. Puh, hur ska man överleva? Jag blir bara trött och vissen när det är så här varmt och orkar inte företa mig med något vettigt.
 


#hetta

Av Amisa - Fredag 18 juni 17:46

......att våga släppa taget, ta risker och vara sårbar -

 

Det vill säga att vara levande och inte leva sitt liv som en zombie

 

  

 

 

 

 

 


#frihet

Av Amisa - Fredag 18 juni 12:06

Har ni sett Lalehs senaste musikvideo, ”Change”? I den gör barnen uppror mot dom vuxna för att få oss alla att vakna upp och gå i en annan riktning och testa att göra saker på nya sätt.


Lära sig att se frågor ur nya perspektiv?

   
Jag tycker den går hand i hand med den utveckling vi ser just nu, där barn engagerar sig politiskt för att påverka samhället i en riktning som är nödvändig. Bra att hon hjälper till att skapa positiv uppmärksamhet för det, det här är som en ”Barnens kampsång”!
Laleh, “Change”; (https://youtu.be/zixDN6YTM-Q):


#laleh #barnenskampsång

Av Amisa - Torsdag 17 juni 12:55

Hörde en ormvråkasskri, tittade upp och se där var den straxt över skogsbrynet.

Lite senare hörde jag detta skri igen och såg då två ormvråkar glidflyga över huvudet på mig. Tur att man inte är en mumsig liten mus!

  

Av Amisa - Torsdag 17 juni 12:50

Igår eftermiddag travade jag iväg några kilometer för att kolla om det fanns något bra ställe att parkera på vid en sjö som jag redan känner till. Jag hittade en rejäl vändplan som jag inte kom ihåg på sjöns andra sida, så det är där jag bott inatt.

Det finns en trevlig udde med kvällssol och när jag satt där och blippade med min telefon kände jag plötsligt något som stod och håsade mig i nacken. Det var en hund och ett ögonblick blev jag stel av skräck för jag är nämligen lite hundrädd. Sedan kände jag att det här var en väldigt vänlig och nyfiken själ och då gick min oro genast över.

Efter en stund dök även husse och matte upp. Dom var där för att låta sin hund bada lite och svalka sig i värmen. Den tål inte värmen så bra och har svårt att orka med promenader nu. Simma är en helt annan sak! Dom kastade pinnar i vattnet och hunden hoppade i efter dom.Dom kallade sig för pappa och mamma och sa att hunden var som deras lilla barn, deras allt. Jag tänkte att det är något som är vanligt bland hundägare, jag har nog aldrig hört en kattägare säga "kom till mamma" till sin katt. Kan det vara för att det är lättare att dana en hund än en katt som man upplever sig vara förälder till djuret? Dom flesta som har/har haft en katt har snabbt upptäckt att den har sin egen vilja och struntar i vad matte och husse tycker. Den har inget behov av att vara till lags, den vet både vem den är och vad den vill ändå.

Det blev en trevlig pratstund särskilt som jag ju inte precis är bortskämd med att träffa andra personer nu när vi uppmanas att inte umgås med andra än dom vi bor tillsammans med.Andra sidan på sjön.

Av Amisa - Onsdag 16 juni 21:48

Här kommer en av dom, lite till vänster om eklövet.


     
  

Presentation

Omröstning

Är du intresserad av hur du fungerar psykiskt?
 JA, vad intressant!
 JA, men det verkar svårt!
 Ja, det tror jag?
 Kanske, men ser inget behov?
 Nej, är rädd för vad jag kan hitta där!
 NEJ, jag består bara av en kropp!
 NEJ, vilket trams!
 Annat - kommentera gärna vad

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se